blogg.fridaj.se

blogg.fridaj.se

Helgen

AllmäntPosted by Frida 05 Jul, 2009 23:52

Fy fan. Jobbat som fan. Känns det som. Skittrött. Fast var ju ute inatt också med flickorna! haha. Kul var det. ^^ This is Borås by night. Fotat på busstorget.Jobbar imorrn på morgonen också. Sen är ledig två dagar! Tjohoo. Ska bli gött. Har jobbat mer de senaste två veckorna än jag gjort de senaste månaderna! HAHA. Och det är ingen överdrift. ;) I lördags jobbade jag delad tur oxå. Kasst. Men som tur var så kom nickeboy och lekte lite med mig den lilla stund jag var ledig! Vi käkade massa glass! Gott va det! Och jag köpte en vattenkanna! hahaha. Väldigt trevligt!Gissa vems glass som är vems? ^^ (nej, glassarna är inte en dålig ursäkt för att få fota nickes skrev.. haha det blev en bonus)

Haha snackade med sötaste Henrik oxå. Han är en grym fotograf men har dock en liten insektsfetisch. Han är på Öland nu och fotar litegranna. Frågade hur det hade gått idag, fick till svar illa.
Fridaj: Det tror jag inte på.
Henrik: Jo jag hittar inget skoj
Fridaj: Nä du skulle åkt till Borås! Vi har en insektspark ffs!
Henrik: grrr. Jag vill fota vilda
Fridaj: Vilda insekter? :D HAHAHAHA
Henrik: JA!
Fridaj: Vem fan har o-vilda insekter? :D

Henrik visste inte. Dålig ursäkt bara! Kom hit nu så ska jag visa dig insektsparken! ;)Ingen tycker om mig ingen vill ha mig för att jag äter mask. Långa och slemmiga korta och tjocka ligger dom i sin ask. Jag biter av dom huvet suger ur slemmet och kastar sen skinnet bort. Ingen tycker om mig ingen vill ha mig. Gud va mask är gott.