blogg.fridaj.se

blogg.fridaj.se

Skittrafik

AllmäntPosted by Frida 22 Aug, 2009 00:40

Jag hatar västtrafik. Jo jag gör det. Jag talar från hjärtat nu. Jag hoppas och önskar att bussgaraget sprängs, kontoret drabbas av svininfluensan och de anställda blir förflyttade till sydpolen i bara underkläder. Ni anar inte vad jag får behärska mig för att inte lägga in en massa fula ord här. (det finns faktiskt barn som läser bloggen!!)
Skittrafik har bytt biljettsystem för ett tag sen! Ja alla vet vi ju hur roligt det är att betala så det var väl på tiden! Ja att det kostar lite mera gör ju ingenting, länge leve de nya busskorten! (läs med ironi) Gick till ***trafik och tänkte få ut mina pengar jag hade på ett gammalt busskort som de numera kasserat, nästa vecka eller nåt så är det byebye till pengarna man har på de gamla korten. Nåja, 67:- spänn var det på, men klart att man inte får tillbaka dom. Nej sätt in det på våra nya fula skitkort, som du dessutom måste lägga en pant på, jättebra om man tappar bort den, då blir man inte enbart av med pengarna man har på kortet, utan även 100:- till! Jippie! NEJ TACK. jaha, men då kunde jag få ett presentkort. Men jag kan inte åka buss på presentkortet. Jaha? Ja men tack så mycket, ge mig presentkortet så jag kan elda upp den. tack så mycket. Ha en trevlig dag, ät bajs och dö.

Nej men är jag lite hård nu? Ska vi ta ett exempel? Okej. Härifrån till Bollebyd är det typ 3 mil. En bil drar kanske 1 liter milen. Bensin á 12:-/milen? Tja. 36 spänn plus/minus. Kan åka när jag vill, kommer från dörr till dörr, garanterad sittplats, sparar 25 min. ELLER! Så kan jag åka bussen. Det kostar 67:- om jag betalar kontant. Det tar 40 minuter. Den går 1 gång i timman, när solen är uppe på vardagar då vill säga. Annars är det något (jävligt mycket) mer begränsat. Även om jag köper skittkortet och betalar med det så kommer det fortfarande bli dyrare, kostar över 40:-. (Nattaxan behöver vi inte ens gå in på, men tar jag bilen så tror jag inte det är någon särskild förhöjd avgift? duuuh) Tänk då om jag köper mig en söt lite WW Polo som drar typ 0,3 l/milen. Jag tror ni fixar matten själva.

Hm, ska nog leta blocket nu.. Efter att jag skrivit en arg insändare till tidningen. Det är fan få saker som gör mig riktigt riktigt förbannad. Men vässtrafik har fan lyckats ta sig upp i toppen! :D Däruppe finns även det försummade skolsystemet, och värdelösa rättsystemet, men det kan vi ta en annan dag.

har visat klippet ovanför innan, men den är såååååå bra.

Bästa busstrafiken här på swe
Ni är alla en människoras av sämsta kvalité
En stackars pojke i tårar i sin brors gamla kläder
Lämnad att dö i vårt iskalla väder
Som ni glatt ger en böter med ert själv belåtna flin
800 spänn era jävla svin
Kontrollanter o lapplisor jag hoppas ni försvinner
Bakom era ryggar vajar handens längsta finger
Erat jobb är så trist så att tiden står stilla
Hoppas lönen är kass o att frun luktar illa
Man mår illa och får kväljningar av att se er på stan
Jag hoppas ni får magsjuka o fula barn
Ni ska pissa i motvind och stryk ska ni ha
Jag hoppas ni inte får någon tårta på er födelsedag
Ni är värdelösa kreatur som är svårt o hata mer
Barnen i Afrika tycker synd om er
Ingen tycker om er inte ens era föräldrar
Må västtrafik brinna i helvetes eldar
Hare gött hej