blogg.fridaj.se

blogg.fridaj.se

Fest och film! ^^

AllmäntPosted by Frida 30 Aug, 2009 21:35

Blev lite light-fest i torsdags också! ojojoj. Det var trevligt! Okej, jag hade lovat att aldrig dricka mer igen. Hade ni frågat mig i fredags hade jag nog sagt samma sak. igen. ;) Jag ska sluta med dessa löften! hehe. Det var jäkligt trevligt iaf! Lirade NES 8-bit! ;) tjohoo!Lirar nintendo!inte så smickrande bild men den bjuder jag på ^^NES-kontroll! jippie!Linda is the DJ! (är den nån som kan fixa mitt "databord"?! Är helt paj nu ju. Nya lösningar, tips och ideér uppskattas! Även att komma hit och genomföra dom ;))

Det positiva är ju iaf att jag alltid får sett en massa filmer dagen efter! ;) Såg tre helt okej filmer! "Lars and the real girl", "Son of Rambow" och "17 again".Lars-filmen var sköööön. Väldigt speciellt, liiite halvdryg ibland, men skön-udda story! haha! Den handlar om Lars som är en lite speciell kille som startar ett förhållande med en docka som han har köpt på nätet. Hans vänner och familj tycker såklart att han är galen och hela staden måste anpassa sig efter Lars, som tror att dockan är en riktig människa. :D Ni hör ju själva hur skön den är! Det låter som en komedi men det är det inte! Mer drama, väldigt tragisk faktiskt! haha
"Son of Rambow" va också en lite småsöt film. Två typ 9-åriga pojkar blir vänner med varandra trots att de är varandras motsatser, den ena en "värsting", stjäl och härjar, och den andra är är med i en kristen sekt och "skyddad" från världen utanför. Men tillsammans så spelar de in en film. :)
"17 again" tja. Hollywood tramsfilm. En såndär lättsam film när du vill mysa, må bra och inte orkar tänka så mycket :)