blogg.fridaj.se

blogg.fridaj.se

Update!

AllmäntPosted by Frida 05 Oct, 2009 19:18

Känner att jag måste uppdatera bloggen för er sexfixerade som accosierar mitt förra inlägg med SNUSK! Det är faktiskt min bil jag talar om ;) Här ska ni få en bild på den vackra!Ojojoj. Okej, kanske inte guldfärg. Jag vet inte ;) Shima sa orange. Mamma sa brons. Ja skitsamma, den är likförbannat pimp! ;D haha. Ett fynd var det iallfall! (så länge den inte kommer krångla med mig så!) hihi.

Har vart lite dålig på att uppdatera, jag vet! Brukar ta lite kort för att lägga upp i bloggen, och sen blir det aldrig av :) Till exempel bilden nedanför tog jag för några veckor sen när jag tvättade fönster. Det var dags eller vad säger ni? hahaVänstra halvan tvättad, högra halvan - inte tvättad på ett tag... ;)

Går skitbra med min Fridaj i WOW! Är level 61 med min söt nu! yay! Det är så kul att spela! Jag förstår inte folk som tycker det är dyrt! Jag tänkte spela som fan nu i oktober bara för att spara pengar. Jag brände massa pengar på bilen, så nu har jag inga kvar. Så vad är det bästa att göra? Jobba, och när man är ledig - stanna hemma och spela!!! Då bränner man inga pengar! Skitbra ju. Det är min plan iaf! PusHon ser så cool ut! Gillar hennes hjälm ^^ hihi