blogg.fridaj.se

blogg.fridaj.se

Flopp!

ÄventyrPosted by Fridaj 09 Dec, 2010 12:26
För att sammanfatta julfesten säger jag såhär:
Förfesten - BÄST!
Julfesten
- kass.
Efterfesten - Helt okej.
Ingela i dimman, och Jamie spelar offer (eller nåt)! haha
Nä julfesten var väl ingen höjdare. det såg ut typ såhär! "Välkommen, har har ni eran mat (är detta allt tänker alla?) någon frågar när huvudrätten kommer men det var visst allt. Besvikelse. Showen drar igång. 1 timmes ABBA covers. Kan man göra ABBA bättre än ABBA själva? Tveksamt. Rätt kasst. Nu var det slut, lyset i taket tänds, dags att gå hem! klockan är nio. Okeeeeej. WTF?"
Ungefär så. Några få av oss drog till Brasseriet efteråt och fortsatte lite där men hallå, det var på en onsdag och stendött. Så det var det. Dåligt med intriger också eftersom man inte ens hann träffa sina arbetskamrater, (ja förutom att vakten sa att Ingela hade hotat att strypa honom HAHAHA, Ingela hävdar dock motsatsen;)) dessutom hade ju kommunen BETALAT för att de INTE skulle serveras alkohol där inne.
Bäst på hela kvällen var iallafall förfesten hemma hos Ewa, tillsammans med Ingela, där hade vi skitskoj, och hade vi vetat om denna flopp hade vi nog stannat kvar där hela kvällen! Menmen, så kan det gå! Tack så mycket för det kommunen! Puss