blogg.fridaj.se

blogg.fridaj.se

Att gå till doktorn

JagPosted by Fridaj 16 May, 2011 20:54
I typ lite mer än två år så har jag haft problem med finnar i nyllet. Ganska arga och onda ibland, aldrig har de velat försvinna. Konstigt nog alltid på höger sida oxå! (snygg sidan!!!) För två veckor sen drygt så fick jag ett jävla utbrott i fejjan igen, ont som fan gjorde det och jag såg ut som en idiot, så jag fick nog och ringde till vårdcentralen för en tid. Läkaren sa att det var en inflammation i huden så jag fick tabletter jag ska äta två gånger och dagen, och en kräm jag ska smörja in området med. På tre dagar märkte jag stor skillnad, och nu två veckor senare är jag helt jävla fucking finnfri!!! Är det inte fantastiskt? Jag har gått å dratt på denna skiten i över två år! Haha! Så typiskt mig. Jag gillar inte att gå till läkare. Särskilt inte med "småproblem". Jag vill helst att huvudet typ ska ha lossnat innan jag går dit. "Ursäkta, kan ni sätta fast denna igen kanske? Kanske kan vara bra å ha.. Om det inte är till besvär?"Jag, fri från finnar! Nästan iallafall, jag har ju Jamie kvar, som tur är! ♥ hehe

Jag är lite som min far. En gång så hade inte kunnat varken äta eller dricka på typ två veckor. Allting kom upp. Tillslut satt han bara med en kanna med vatten jämte sig, "Jag försöker får ner lite vätska iallafall..." Jag sa åt honom att det kanske är lämpligt att uppsöka läkare om man inte ens får i sig vatten. "Jag väntar till efter nyår..." Detta var runt jul. Nja, det kanske inte är så nyttigt att inte ens dricka vatten på fyra veckor? Tillslut gick han ju dit och de såg direkt hur uttorkad han var, så dom satte dropp på honom bums. Det visade sig att det hade fastnat skräp i magsäcken på honom. Nåja. Tror ni det är från honom jag har fått det? ;)

Jamie är tvärtom. Han går till läkaren för allting! Better safe than sorry är hans motto! Minsta lilla hostning, svullnad eller stickning är ett fall för läkaren! Inga problem är för små! Finns det droger så ska man ha, ingen idé att ha ont i onödan! haha han är söt!


Nåja, bättre sent än aldrig, fick ju tummen ur tillslut iallafall! ;D