blogg.fridaj.se

blogg.fridaj.se

Ikea

HemmaPosted by Fridaj 22 Oct, 2011 11:13
Igår var den enda dagen denna månaden som jag och Jamie var lediga tillsammans! yay! Detta firade vi med ett IKEA besök ;) haha! Men man måste älska IKEA, dom har så mycket fina saker och så billigt :) Tyvärr är ju detta dagarna innan lön så ekonomin var fattig, men som tur va så hade jag ett presentkort på IKEA som jag hade fått av pappa när jag fyllde år! Yay! Så vi kunde shoppa lite iaf ^^

Vi köpte två fina tavlor till vårt kontor (jag får inte säga datarum längre, kontor heter det säger Jamie!)

Passar bra i kontoret tycker jag! Vi kikade även på en enorm världskarttavla som vi funderar på att ha här i kontoret. Jag hade faktiskt tänkt tidigare att ha en karta, gärna en såndär stor och snygg gammal skolkarta, men dom är så dyra och svåra att få tag i! :/ Men hade inte tänkt på att IKEA hade en så stor och bra karta! Bra alternativ ju :)Tror den hade vart skitgrym bakom datorerna (där vi nu hängde våra nya tavlor) men vi flyttar tavlorna i så fall till lilla väggen vid dörren. Vi har tänkt ut det ;)

Sen köpte vi saxar, två paraplyer, sex assietter, och tyll till ett projekt jag har tänkt ut.. hehe. Sen så uppnådde vi presentkortsbudgeten så då fick det räcka! ;)

Jag blir alltid så inspirerad när jag går på IKEA, och det är ju bra! Går runt här hemma och tänker ur hur jag vill ha allting. Det är många grejer vi behöver, prio ett är en byrå till sovrummet. Sen vet jag inte om vi ska köpa en ny säng till Filippan, den hon har är 120 tror jag och den tar upp hela rummet nästan, skulle vilja ha en liten 90-säng där istället. Sen är väl planen att köpa nya TV-möbler, antagligen i serien Bestå, men det finns så sjukt mycket att välja på i den serien! Man bygger den precis så som man vill ha, storlek, färger, osv. Skitsvårt att välja ju!!!

Jag tänkte att vi ska boka in ett möte på IKEA någon dag med deras heminredare. Det är gratis om man är Family medlem! Så jävla smidigt, kan vara bra att bolla ideér med en riktig heminredare som har koll på läget! ;) Skitbra!

Julklappstips: IKEA presentkort! :D

Förresten hade de börjat sälja julgrejer nu där också! Åååååh jag blir så sugen på att julpynta, jag frågade Jamie om jag fick men det fick jag inte :( Det är ju så myyyysigt :D hihi