blogg.fridaj.se

blogg.fridaj.se

Utflykt

ÄventyrPosted by Fridaj 18 Jan, 2012 21:47
Dåliga nyheter, rullen med kort som jag hade lämnat in visade ingenting :( Den var svart. Antagligen för gammal (en sisådär 40 år bara) hähä. Men snälla gubben i fotoaffären sa att vi inte behövde betala för rullen så det var ju bra! :)


I söndags var jag och Karin med familjen Svensson i Ullared! Det var kul! Eller tja, så kul som det kan bli i januari två veckor före lön och pengarna är sluuuuuut. Tur att man fick ett lån av mamman, men man fick ändå lägga band på sig själv, även om pengarna kommer in så är det inte roligt att vara skyldig folk pengar, så varenda pryl gick jag igenom "BEHÖÖÖÖÖÖVER jag verkligen den här?" Svaret är egentligen nej på allting men va fan! Lite shopping blev det ändå. Mest nöjd är jag över transformatorn jag köpte till Filippans dockhus så att lamporna däri ska lysa. 129:- i Ullared, 249:- på Fatter BR. Såg även en på tradera som gick för 200:- FAIL!!!!! Frakt 50:- på det så kunde man ju likväl köpt skiten på BR fast tomten kanske bodde i urskogen. Då kanske det lönade sig vad vet jag. Men nöjd är jag iallafall! :D (har hottat skåpet med gardinger också, jag kan visa i ett nytt inlägg)

På vägen hem gjorde vi några trevliga avvikelser från rutten och kikade på lite sevärdheter. Först ut var detta.

Jag fick till och med följa med in innanför inspärrningarna, Bo-Ola has the master key! :O När vi gick in i ställverket (tror jag det var? Bo-Ola får rätta mig om jag har fel) så säger B-O "-Rör ingenting!!!!!!" Näää men hallå det är väl klart! (Fast dom där utstickande elkablarna som det står warning 300000 volt på ska jag bara titta lite närmare på... hehehe) nääää. Och vet ni, när jag kommer hem och berättar om denna fantastiska utflykt för Jamie (han fick inte följa med för han jobbade) så säger han "-Sa Bo-Ola åt dig att du inte fick röra nåt?" EEEH JA?! HUR VISSTE DU DET? Har jag nån sådan egenskap som jag inte vet om där jag går och pillar på massa grejer jag inte vet vad det är eller? Jag förstår ingenting.


Nåja, vidare om utflykten. Sen tittade vi på ett jättestort vindkraftverk.STOR var den. Det går inte att visa det på bild för det var ENORM! Hehe. Sen åkte vi hem. En väldigt trevlig söndag må jag säga! KRAM!