blogg.fridaj.se

blogg.fridaj.se

Good or anus?

AllmäntPosted by Frida 24 Jun, 2009 18:30

Tjohoj! Tänkte göra en uppdatering om vad som hänt senast. Kan inte bestämma mig för om det är bra eller dåligt än. :/ Ni ska få höra.

Var hos tandis igår! Blir inte av med rälsen i sommar ändå som jag trott, tänderna sitter inte som dom skulle så han får backa nåt steg och flytta ut dom lite igen, för att sen flytta in dom. typ. eller nåt. :(

Dåligt: Mat mellan tänderna ett tag till...
Bra: Jag ser ju förbannat söt ut i den iaf! ^^

Sen så har jag pratat med min chef idag om att tydligen får jag inte gå som timvikarie längre. Jag är lasad och måste därför ha en tjänst. så från och med idag så har jag nu tydligen en fast tjänst. Kommer dock inte märka av detta något direkt under sommaren då jag redan har schemarader att gå på i sommar, men i höst lär det bli förändring då jag inte kan bestämma när/var/hur längre, utan kommer få ett schema någonstans vet inte var. Får se. Fattar fan inte riktigt! :D

Dåligt: Vill inte hamna på nåt annat ställe än Duvan, vill egentligen inte jobba vården alls!
Bra: En fast tjänst och fast månadslön såhär i besparingstider ska man väl inte klaga över egentligen?

Sen så lurade syster ner mig på stan idag för en fika! Detta resulterade senare i ett mobil-impuls-köp! Gah. Sony Ericsson W902.

Dåligt: Abonnemang. 24 månader. Telenor. Jag är skeptisk.
Bra: Jag behöver ju en riktig telefon nu ffs! Och ska bli skönt att ha mitt sims theme som ringsignal igen ^^, och äntligen en telefon som bara funkar (förhoppningsvis)


Okej vad tycker ni? Bra eller dåligt?