blogg.fridaj.se

blogg.fridaj.se

Vi hade iallafall tur med vädret...

ÄventyrPosted by Frida 14 Jul, 2009 12:27

Igår var jag, Marie och en polare till Marie, Padde, på roadtrip där precis aaallting gick fel! Helt galet!
Det började lite smått med att Padde hade problem med tågen hit. Han blev avslängd, missade tåg ja. Vi kom inte iväg vid 8-9 som tänkt, med vid 11 typ så var vi på väg!
Anledningen till denna roadtrip var för att titta på fotbollsmatchen mellan Blåvitt, och nåt annat lag! (haha jag har sån koll!) iallfall! Vi kände ju då att det kanske vore bra om vi köpte biljetterna innan matchen så på vägen svängde vi in i Jönköping och försökte leta upp nånstans där dom sålde biljetter. Frågade runt lite, och fick väl till svar att vi fick ringa in och köpa dom, så kunde vi hämta ut dom i en kiosk där typ. Ringde, och satt i telefonkö i fucking 30 minuter! Sen la vi på. Killen i kiosken sa att vi kanske kan prova att gå till centralstationen för där har dom nåt ticnet shit. Sagt och gjort, gick dit, men nej, de kunde inte hjälpa oss. Vi får logga in på nätet isåfall och boka, men så skriver dom ut dom där. Okej, hittade ett internetcafé, och bokade biljetterna! tjohoo! Tillbaka till stället för utskrivning. NEJ, då gick inte det för tydligen hade vi glömt bocka ur nån jävla ruta när vi bokade! Här börjar Marie få psykbryt! ;) Men efter lite desperation så fick vi för 30 spänn logga in på mejlen på deras dator, och skriva ut skiten. Bara några timmar försenade så var vi på väg igen!!! :DResan rullar på fint, och när vi kommer in i sthlm är det lite köer och krypkörningen sätts på prov. Smyger fram där på motorvägen tills vi känner att det luktar lite skumt, jävla sthlm tänkte vi, tills vi upptäckte att det var ju VI!!! Biljäveln kokar! In till vägkanten och på med varningsblinkers! Va fan gör vi nu? Ringer mamma lite desperat som lungt och sansat säger något i stil med "jaja, den gör så ibland, vänta en halvtimma så går den nog fint igen...." Jaha okej :) Padde skäms ihjäl och gömmer sig i bilen, jag och Marie står längs med motorvägen och ser söta ut. Inte en jävel stannar för att hjälpa två flickor i nöd, alla bara tittar på oss. Först efter drygt 20 min svänger en kille på sin motorcykel in till oss och frågar om vi behöver hjälp. Vi konstaterar att vi behöver fylla på med vatten så vi vandrar bort till några byggarbetare längre bort där vi får lite. Motorcykelkillen var assjysst och vi fick hans nummer ifall bilen skulle krångla mera :) Gulligt!Efter att ha väntat en stund, och fyllt upp pärlan med lite nytt vatten, så var vi på väg igen! Nu hade ju klockan hunnit bli så mycket så det var bara att bege sig bort till matchen! Tror ni inte att vårat lag förlorar med 1-0 också? Jo men det fattades ju bara det! hahaha!!! Fy fan. MEN, det var första gången i mitt liv jag går på en fotbollsmatch, och det var en upplevelse! Skitkul faktiskt, men hade dock lite svårt att hänga med ibland! ;)Efter matchens slut, var Marie skitförbannad och förbannade Stockholm, (må dom brinna i helvetets eldar osv) och Padde försvann iväg. Efter att yrat runt ett tag, blivit lurad av GPS-slampan, letat upp Padde, så åkte vi hemåt igen vid 11-tiden igen. Var väl hemma vid 3-tiden nånting, och min säng har aldrig vart så skön! ;)

Ja det var den roadtripen, riktigt kul faktiskt! :D det enda vi hade tur med var väl vädret! Regn å skit i Borås, blå himmel och sol i Sthlm! Underbart! Och idag ska jag jobba! Kväll som tur är, fick bytt med Olgis, annars hade det vart en jobbig dag ;) PUSS


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Per 22 Jul, 2009 18:28

riktigt härligt att IFK losa =) heja IFE =)

Posted by ammi55-@hotmail.com 15 Jul, 2009 11:13

Tur att pärlan är en pärla!!!!

Posted by Matilda 14 Jul, 2009 18:55

vi har haft bra väder idag här i Borås/Brämhult ;D 25 grader...

Posted by Fredde G 14 Jul, 2009 14:27

Låter som en upplevelse...Skönt att det löste sig där på motorvägen iaf, var på väg att kasta i mig 4 alvedon och sätta mig i bilen. Riktigt surt att ni inte slog gnagarna, AIK ska aldrig vinna...never...ever...