blogg.fridaj.se

blogg.fridaj.se

Flytt!

HemmaPosted by Fridaj 02 Sep, 2010 14:41
Kass mobilkamera, men ni ser ju ändå ;) WOHOO! Igår flyttade vi över allting från min lägenhet till nya lyan, gick oerhört smidigt! Vi hade ju förberett så mycket innan så, allting var i princip packat. Grejer som skulle slängas hade vi slängt. Så det var ju bara att gå in och lyfta ut lådorna. Sen fick vi lite hjälp av Jamies kompis Petri som hjälpte till att lyfta det tunga (jag är ju tjej, jag är klen ;)) Så nu är det bara städningen kvar i lyan! Men så har vi ju Jamies hydda oxå. hehe. Här har vi inte förberett lika mycket, så idag och imorrn är planen att packa, slänga, packa. typ. Så på lördag kör vi det sista, (med er hjälp;)) sen bor vi i stan på heltid! Ska bli så sjukt skönt!! :)
Lite roligt är att vi inte riktigt kom ihåg hur det egentligen såg ut i lägenheten! Så min simsritning nedanför är liiite fel, men inte så mycket! Vardagsrummet är större än jag gjort det, tyckte mig komma ihåg att det var mindre, men det är ganska stort faktiskt!! Sen så är det inte vitt i alla rum som jag kom ihåg heller! HAHA! det är vitt i hallen och vardagsrummet. Ett rum är lila! :D och köket har en brun fondvägg! (hur har jag kunnat glömma det?) Och i det andra rummet är en blommig fondvägg.. Nåja, ni lär se på lördag hur det ser ut! Syns då! Puss!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by pubes 07 Sep, 2010 00:16

sv: hahaha I know;)

å tänk, jag minns tiden då du var singel....;) hur långt har jag & markus kommit? snart 3 år, FORTFARANDE distans, ujujuj... haha

Posted by Elin [ n e v n a r i e n ] 03 Sep, 2010 20:01

sv, vad kul att du tycker det, det är många som har fastnat för den, det trodde jag verkligen inte! haha :)