blogg.fridaj.se

blogg.fridaj.se

Vardagsrummet och lampan!

HemmaPosted by Fridaj 29 Nov, 2010 11:52
Äntligen! Ser ni? Vårt tyg till soffan är på! Julstjärnorna uppe! Vår egentillverkade taklampa hänger på plats (ja ni läste rätt, hemmagjord!) Vi flyttade soffan till andra väggen vilket blev mycket bättre! Jag är så nöjd! ^^
Ni undrar lite mer om den snygga lampan kanske? Det var inte så svårt! Först bjuder man in en ovetande kompis som får hjälpa till att kladda ner sig! *muhahaha*Du behöver en styck Marie, en pilatesboll, massa tapetklister och en sisådär 400m papperssnören! Sen är det bara att köra på! Bonus om du har gjort paper masche nån gång i ditt liv ;) Samma princip. :)Veva på snörena varvat med tapetklister bara! Kladdigt ska det vara, sen kommer det se ut som ovanför! Tadaaaa! (snåla inte med klistret, vi använde nästan 5 liter!) Sen när allting har torkat är det bara att försiktigt tömma ut luften ur bollen :)Sen så har du en boll! tadaaaa!Sen så skaffar du dig en sexig man och låter han posa med bollen! tadaaaa!Sen får han hänga upp bollen i taket! tadaaaa!Sen kan man undra varför min man ligger i strumpbyxor, men det är faktiskt långkalsonger, eller är det??? ;)

Sen kan ni börja om på bild 1 igen för att se det slutliga resultatet! TADAAAA!
Ganska simpelt ändå, fast jag gör nog inte om det ;) haha.

Rättså fucking nöjd i alla fall! :D


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by pubes 13 Jun, 2011 17:05

sen undrar jag en sak till.. på sista bilden ser jag att du inte har lampsladden i hålet, är hålet onödigt (förutom praktisk för att få ut pilatesbollen?) för jag tänkte om man kanske skulle klippa upp ett hål efteråt så det inte blir så stort (men ändå såpass så man får ut bollen & får in en lampa)

Posted by pubes 13 Jun, 2011 17:01

sv: nehe du, det här hade jag absolut inte läst! så fin den blev! va bra du skrev det där med att slösa på lim, för jag funderade på om man bara skulle sätta limmet på ena sidan av pappersremsan eller om man skulle kladda ned hela. antar att man ska kladda ned hela ;) men utan plastfilm inuti, tycker du ljuset är för starkt?

Posted by Ulle 12 Dec, 2010 13:32

Den lampan har ni lyckats väldigt bra med..Tror itne att jag hade kunnat göra den bättre..Duktiga ni är :)

Posted by Elin [ n e v n a r i e n ] 30 Nov, 2010 11:42

sv, ja jag tror det :D Hela spelet kommer vara medeltid, inte bara tema på kläder och möbler och sådär :)

Posted by Elin [ n e v n a r i e n ] 29 Nov, 2010 23:50

sv, Haha nej det är ett fristående spel ;P

Posted by Lit de Parade 29 Nov, 2010 14:10

wow!!!! Fantastiskt fint!M @ www.litdeparade.se