blogg.fridaj.se

blogg.fridaj.se

Nintendo

HemmaPosted by Fridaj 05 Jan, 2011 23:37
Filippa sitter och spelar Super Mario Bros på Nintendo 8 bit! Yeah! Den gamla konsollen håller än! :D Kul tycker hon att det är, men svårt! Det tyckte jag oxå när jag var liten! ^^ Hoppas mitt Nintendo håller i evighet för jag älskar den! ^^ Mycket bättre än PS3 ;) haha. Nästan iaf ;) Synd att "dagens ungdommar" går miste om dessa underbara spel!
Senast Matilda var här så stog hon och tittade på min datormus som att hon aldrig hade sett någon förut. Och det hade hon väl inte för det var en kulmus. (japp, jag har en kulmus på min dator!) Hon hade aldrig sett nån innan! Hon var sjukt fashinerad!! Jag skojar inte. Hon stog och petade på min kulmus i säkert en kvart innan jag fick säga till henne. Helt galet. Jag kommer ihåg när jag var liten så fastnade det damm däri ibland, då kunde man ta ur kulan ur musen och tvätta av den. Fast det vet jag inte om man skulle göra, jag har inte gjort det på min på flera år, den rullar ändå. Kanske bara en ursäkt för att pilla isär saker, jag vet inte. (eller så städar jag så mycket bättre ;))Får lägga upp en bild oxå så ni som är födda på 90-talet eller senare fattar vad jag pratar om. Orkade dock inte ta isär min mus och ta kort på den så jag googlade fram ett random pic. :D Bli vän med google.

^^ Nåja, jag gillar geeky och retro grejer. Jag har en plan på att inreda hela datarummet till ett riktigt geek-rum. 8 bit gubbar på väggarna och andra töntiga saker. Jag får se vad Jamie tycker om detta! Puss!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kusin Ulle 07 Jan, 2011 19:47

Håller helt med kusin Anna :) Jo jag har med sett sånna dikaler man kan sätta på väggarna och det skulle ara ascoolt och sätta upp sånna på väggen..Gör det,gör det! :) kramiz

Posted by Kusin Anna :) 07 Jan, 2011 17:43

Nintendo 8 bit är det spel som kan räkna sig som RIKTIGT Nintende - spel. JAG hade tyckt det hade varit skithäftigt om du hade inrett ett rum med gubbar från 8bit :)
Puss