blogg.fridaj.se

blogg.fridaj.se

Laundry day

HemmaPosted by Fridaj 21 Jun, 2011 13:25
Igår var det tvättdag. Det går väl an, men det tråååååkigaste av allt är att vika ihop tvätten och stoppa in den i garderoben! ååååh så trååååkigt!!!! >_< Skulle vilja ha en hushållerska som gjorde det åt mig :P Som kom hit en timma eller två i månaden bara för att plocka in tvätten... och sen när hon ändå är här så skulle jag ju kunna be henne att fixa disken, städa lite och plocka undan å sånt också.. ;)

Säcken till höger på bilden är iallafall bara full med strumpor som ska sorteras. Skjut mig! Igår bakade jag bullar iaf, så om ni kommer hit och hjälper mig så får ni fika! ;) Pleeeease?


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by pubes 05 Jul, 2011 15:34

sv: nja, kollade på youtube för lite tips;) http://www.youtube.com/watch?v=CH0jv0cfLd4

Posted by pubes 03 Jul, 2011 20:46

sv: nej det är ju en sminkning, det seru väl? :)

Posted by ulle 23 Jun, 2011 21:10

men mimmi då gör som jag styk inte utan häng in dom i skåpet bara det slätar ut sig så småningom när du har på dig det ändå :)

Posted by ammi55-@hotmail.com 22 Jun, 2011 17:50

Jag tycker det tråkigaste med tvätt är sorteringen! Ljust, mörkt, (+det som är varken ljust eller mörkt) 60, 40 grader kulörtvätt fintvätt vittvätt o allt annat o omöjligt. Sen ska "tvätthelvetet" ursäkta svordomen strykas det är så jvla tråkigt och då får man ont i ryggen o nacken. Skulle uppfinna engångskläder!

Posted by ulle 21 Jun, 2011 17:03

jo jag kan hålla med dig men jag brukar ok inte alltid men oftast ta och vika ihop det med en gång så har man det gjort sen :) och ja strumper är inte roligt speciellt inte herrsockar som ser exakt likadana ut och alla är samma färg men olika långa typ..Tjejstrumper är lättare iallafall mina som har tryck på sig :) go for it and do it now..