blogg.fridaj.se

blogg.fridaj.se

Hemma

HemmaPosted by Fridaj 09 Sep, 2011 13:04
Hej! Snart är det jul igen! Har ni tänkt på det? hehe. Nåja, igår sa Jamie att han tyckte att vi skulle bära ner bordet till källaren som vi hade i julas. Bordet har alltså stått här i nio månader och NU tycker han att vi kanske borde bära ner det. eh, jag sa nej, det är ju jul igen om typ tre månader och har skiten ändå stått här i nio månader tror jag att den kan stå i tre månader till! ;) Nästa gång kanske vi ska bära ner den direkt efter julafton, vad tror ni? ;) hehe. Eller ge tillbaka den till mam för det är ju faktiskt erat bord och stolar!!!! ;)

Nu bara för att vi pratar om julen måste jag ju posta en trevlig julbild! Se så mysigt vi hade det förra året! :) och de där hålet fylls upp så bra av julgranen! Perfekt! (har stått tomt sen vi slängde ut julgranen, ooops) hihiPå tal om jul, vilket leder in oss på julklappar så har alla våra hushållsapparater här hemma typ pajat. Först råkade jag tappa strykjärnet så den gick sönder, som tur var så hade mamman ett över som vi fick! Tack!! :) Sen har vår vattenkokare börjat läcka vatten, störande. Kaffekannan till bryggaren är sönder då Jamie skulle värma kaffe en gång och glömde den på plattan så den gick sönder. hehe. Igår gick vår mixer sönder. Dessutom saknar vi en smörgåsgrill. Så nu vet ni vad vi behöver i jul! ;)

Sen för att prata om något helt annat så har vi gjort ärtsoppa här hemma! Det blev jättegott! Ville bara säga det för ärtsoppa är sjukt underskattat och gott! Bara så att ni vet! Puss!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by ulle 12 Sep, 2011 18:20

Håller med ärtsoppa är väldigt gott :)