blogg.fridaj.se

blogg.fridaj.se

iFrida

JagPosted by Fridaj 01 Nov, 2011 00:10
Ikväll uppdaterade jag min iPhone till iOS 5, och det gick över förväntan. Jag har inte velat göra det för jag var övertygad om att allt skulle fucka sig som det brukar när jag pluggar in telefonen i datorn, men inte denna gången! Jag tog det lugnt och metodiskt, läste noga och gjorde mitt bästa så att allt skulle bli säkerhetskopierat osv, jag och iTunes har ju vart i fejd så länge jag kan minnas så jag kände att jag fick gå lite smoooth om detta skulle funka, och vet ni!? Jag sitter här med en uppdaterad telefon, inte ett telefonnummer är borta, inte en bild, inte en app, inte ens en anteckning är lost! Är det inte fantastiskt? Okej, det enda som var borta var min ringsignal, vilket jag förstod senare kan bero på att jag synkade in den genom den andra datorn en gång, och den datorn är inte längre så... frisk. MEN, tacka vet jag youtube tutorials så lätt som en plätt fick jag in en ny ringsignal igen! Jag är lite chockad. Sen provade jag iCloud som också var ballt och över förväntan! Hur kommer det sig att helt plötsligt väljer dessa saker att inte krångla med mig?! Fantastiskt. Jag tror jag hade Jesusbarnet som vakade över mig... hehe. Eller kanske Steve Jobs i himlen (Grundaren och VD för Apple INC, avled 5 okt i år, red. anm.)

Okej, det är ju jag som är redaktören här så jag förtydligade precis något i min egen text men vem bryr sig, det ser ju lite ballt ut ;)
Jag posar med Jamies iFån. It's löööööve...... ♥


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.