blogg.fridaj.se

blogg.fridaj.se

Gärdhem!

AllmäntPosted by Fridaj 14 Apr, 2012 16:00
Idag tvingade jag med Jamie och Filippa till Gärdhems secondhand som jag var på för två veckor sen. Var ju så fucking kul så jag ville ju inte missunna Jamie denna upplevelse, och väl där dröjde det inte länge förrän Jamie vart lika lyrisk! :D wohoo! Vi gjorde allihopa finfina fynd! Mest är jag så jävla nöjd över en Polaroidkamera jag hittade, helt jävla ny och oanvänd, i förpackning för 80:- Så fucking nöjd! Mindre nöjd när jag kollade upp priset för filmen sen ;) Jag visste att det var dyrt men 250:- för 8 kort är saftigt!!!! Menmen, ska ändå köpa lite film, det är ju roligt ^^Sen köpte jag en retro te-kanna! haha. Jag har fastnat för dessa fulsnygga grejer alltså! :DSå charmig ju! ;) Och om ni undrar vad det är för grej min fina te-kanna står på så kan jag berätta att det var Jamies fynd! HAHAHAHAHHAHA!

BIBELSPELET!!!!!!!!!!!! :DDDDHan är skitnöjd! ;) Kanske en passande julklapp till Matilda i år? ;) hahah skoja bara! Jamie säger att vi ska lära oss ett bibelkort varje kväll så kommer vi att vara grymma på det sen! Sen bjuder vi hit familjen på en bibelspelkväll! hahahhahah. vet fan inte varför han köpte denna, men den var billig.... ;)

Sen köpte Jamie en luftfuktare för 50:- som funkade finfint, vi har ju så torr luft här hemma. Sen köpte han en stor jävla fläkt också. "kan vara skönt till sommaren". hm jo, men den lär ju bara stå och damma tänkte jag högt, men då försäkrade gubben som tog betalt att det var ju bara att sätta på den ibland så blåses dammet bort! Perfekt! Så det fick bli en fläkt också. Haha! Det var dagens fynd (mest nöjd över kameran!!) och Jamie kunde mycket väl tänka sig att åka dit fler gånger! yay! Man måste älska loppisar! ^^


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by pubes 21 May, 2012 18:08

du har en utmaning i min blogg;)

Posted by Ulle 21 May, 2012 16:27

Snygg kamera och även tekannan :) vi var där för nån vecka sen men vi kom inte ut med någonting..

Posted by pubes 19 May, 2012 12:30

sv: jag tycker att det ska vara standard att alla ytterdörrar i lägenheter har titthål (eller vad det nu heter). jag brukar skrika genom dörren "VEM ÄRE?!" om någon plötsligt plingar på. Vet jag inte vem det är så skriker jag bara "INTE INTRESSERAD! HEJDÅ!". Jag känner mig som värsta crazy lady! haha

Posted by pubes 17 May, 2012 11:24

sv: nejnejnej! du får inte se den! >.<

polaroidkameror är faktiskt inte så dyra, det är ju som sagt filmen som är sviiinigt dyr... :/ men, alltid fint att ha på en hylla som dekoration iaf! :)

Posted by ammi55-@hotmail.com 20 Apr, 2012 20:12

Hoppas Ni snart är redo för en Bibelspelkväll! Vi kommerså gjärna! Har väntat på en enkel inbjudan med 3-rätters med öl o avec till kaffet länge.