blogg.fridaj.se

blogg.fridaj.se

Allmänt

AllmäntPosted by Fridaj 07 Oct, 2012 11:27
Hej! iCloud har inte fungerat här hemma på ett tag. Inte till datorerna i alla fall. Min iPhone och iPad pratar med varandra som ingenting, men datorn får inte vara med i gemenskapen. Himla konstigt menmen. Så istället för att hämta sladden för att föra över bilder jag vill ha till bloggen så mejlar jag dom istället... hehe. Lättja. Slipper jag hämta sladden ju och gräva bakom datorerna! (För Jag har inte fått mig min USB-Tardis än!!! Ge mig!!!)Ååh Doctor Who. Såg klart på sista säsongen häromdagen. Hade väntat med det sista avsnittet lite för jag visste att det skulle vara sorgligt och det va det. :( buhuu. Nu kommer inte nästa avsnitt förrän i jul då det alltid kommer ett julavsnitt, sen kör säsongen igång i vår! GAHHH! Så långt till dess ju. Men jag tillämpar detta tror jag;hehe. Nåja, åter till bilderna jag mejlade till mig själv. Jag borde kanske lägga upp dom så jag inte mejlade dom i onödan ;)Jag och Filipp matar kaninungarna! ^^ Vet ni att dom ligger ute på blocket nu till försäljning, klicka HÄR! Bella är så söt ^^,


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ulle 08 Oct, 2012 21:24

Hehe bra där :)

Posted by Fridaj 07 Oct, 2012 23:06

Hihi oroa dig inte, det syns inte men vi sitter på en pläd faktiskt ^^

Posted by Ulle 07 Oct, 2012 21:47

Hm vågade ni verkligen sitta där inne hos kaninerna,akta så ni inte sitter på kanin bajs.. Ja dem kaninerna är riktigt söta :) Vi har dock inte riktigt plats för en kanin annars så kanske man kunde skaffat en..