blogg.fridaj.se

blogg.fridaj.se

Julafton!

HemmaPosted by Fridaj 29 Dec, 2012 22:32
Då var julen över igen! Det går så fort! Såå tråkigt, tycker ju att julen är så mysig :) Fast jag ska låta granen stå kvar tills det inte finns några som helst barr kvar på den längre, och julstjärnorna uppe tills grannarna börjar titta snett på mig ;) hehe okej kanske inte så länge, men ett tag till! Har läst på fejjan att folk redan börjat ta bort sitt julpynt! Ha! Det tänker inte jag göra iaf! ^^ Här är några bilder från vår julafton som vart underbar! :)Granen med alla klappar! :DIstället för att konversera så sms:ar man varandra istället! Skitbra!
Filippan fick dela ut paketen :) Jag fick jättefina paket av alla! Är så glad :) Bäst var nog ändå mössan som Filippa hade stickat till mig ;) Med öron på och allt! Hahaha! I will show you ;)Supersöt ;) hihi! Hon är jätteduktig på att sticka! :D Har haft en jättebra jul i alla fall, tack alla! :) KRAM!!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ulle 04 Jan, 2013 15:49

Jag håller helt med,min jul ha med vart bra..men även jag kommer ha uppe julen ett tag till..ja Filippa är jätteduktig på att sticka,är riktigt imponerad av henne,snygg mössa hon gjort till dig :) kram