blogg.fridaj.se

blogg.fridaj.se

Läkarbesök. Igen.

AllmäntPosted by Fridaj 04 Sep, 2013 16:02
Hej! :) Nu är jag igång på jobbet och jobbar för fullt! Jobbigt att gå upp tidigt men det får gå bra för jag tycker det är så roligt :) idag var jag hos läkaren för femte gången med mina acneproblem. De senaste gångerna har ingenting hjälpt och sista gången tyckte läkaren att jag skulle fortsätta att tvätta ansiktet. Tvätta!?!?!? Ja för det har jag ju inte provat. Så idag va jag taggad som fan och tog med mig Jamie för nu fan ska dom hjälpa mig. Jag träffade en ny läkare och hon var jättetrevlig och frågade lite om mina problem och behandlingar som har gjorts. När jag berättat klart så säger hon "ja det är ju bara onödigt att låta dig gå på mer antibiotika-kurer så det är lika bra att hud får titta på dig så jag skriver en remiss dit" whaaaat?!?! Utan att ens säga det eller aggra! :) så nu ska jag få komma upp till hud, så jävla skönt, så kanske dom kan hjälpa mig :)))) Äntligen! Har ju gått med detta i fem år nu så jag börjar bli lite trött på det. Hoppas det inte dröjer för länge innan jag får kallelsen bara, men hon trodde 2-4 veckor så det får väl gå bra. Yay :)


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Fridaj 07 Sep, 2013 22:25

Kan inte läkarna ge mig några tunga droger som hjälper nu så får det väl bli laser ;P hehe tack :)

Posted by Henrik 06 Sep, 2013 18:33

Testa denna. Vissa reagerar jättebra på laser, det sämsta som kan hända är att det händer ingenting. Helt utan biverkningar och kan vara jätteeffektivt. Laser tar ner inflammationer. osv.

http://www.laserhuset.se/pages/produkter.php