blogg.fridaj.se

blogg.fridaj.se

Acne.

JagPosted by Fridaj 07 Jan, 2014 23:01
Idag är jag glad för idag var jag hos min hudläkare och ääääntligen ska jag få börja på min Isotretinoin (Roaccutan) -behandling för min acne! Fy fan va skönt det känns att äntligen efter flera år så kommer jag att bli av med min acne. Det är jag övertygad om nu. Denna behandling är stark, men effektiv, och majoriteten av de som går på behandlingen blir problemfria efteråt. Den har mycket bieffekter och det är därför dom inte vill att man ska börja på den direkt innan man provat allting annat, vilket jag gjort nu som inte har fungerat!

En gång i månaden måste jag dock dit och ta prover så att mina levervärden ser bra ut då behandlingen kan skada levern, så det blir ingen alkohol för mig nu de närmsta månaderna, men jag tror att jag klarar mig :) Troligtvis behöver jag gå på behandlingen i fyra månader (eventuellt sex månader, beroende på resultatet) och jag kommer märka av resultat om ca en månad. Förhoppningsvis ska det räcka och acnen ska inte komma tillbaka (jag är ju lite i över-åren när det kommer till acne som min läkare sa ^^ )Jag tvekade först att lägga upp dessa hemska bilder på mig men va fan. Acne är inget jag kan hjälpa, det bara blir så för vissa människor, men som tur är så kan man ju få hjälp. (efter mycket spring hos läkaren) Nu tänker jag aldrig se ut såhär mer igen i alla fall!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by ammmi555@hotmail.com 14 Jan, 2014 19:22

Modiga Du som läggger ut dessa bilder! Som tur är det viktigaste hur människan är på insidan. Där är du en jättego människa och snart kommer nog även utsidan bli lika fin!! Kram <3 /mam

Posted by Ulle 11 Jan, 2014 09:59

Skönt för dig att det äntligen händer nått och att du får behandling av det :) Håller tummarna att det försvinner denna gången..kram